Menü
H - Cs: 8.00 - 16.00, P: 8.00 - 14.00
4030 Debrecen, Galamb u. 19.
ticarbt1@gmail.com
+36 30 466 1063, +36 52 789 437

BEMUTATKOZÁS


TÖBB, MINT 17 ÉVE A PIACON

Cégünk pontosan a 2000. évben alakult Betéti társaság formájában – mely formáját a mai napig is megtartotta. 

A cég vezetője maga is szakmabeli, autóvillamossági technikus - mesteri végzettséggel rendelkezik. 


SZERVÍZELÉSBEN - ÉS ALKATRÉSZ FORGALMAZÁSBAN IS AZ ÉLEN VAGYUNK

Cégünk szolgáltatási köre eleinte főként csak a javítást, tartalmazta, majd elindította saját RAKODÓ ÉS KOTRÓGÉP - alkatrész üzletágat is, mely már kilenc éve működik folyamatában. Alkalmazkodva korunk és modern technológiai szükségleteink követelményeihez, most már internetes felületen is tovább folytatja a már bejáratottan működő alkatrész kereskedelmet, valamint a javítási és szervizelési szolgáltatások végzését is. Cégünk igyekszik kiszolgálni a helyi és környékbeli helységek és megyék RAKODÓ ÉS KOTRÓGÉPPEL ÉS mezőgazdasági géppel rendelkező vállalkozások igényeit szerviz és alkatrész igényeinek kielégítésével. 

Saját telephellyel és szerviz autóval látjuk el a helyszíni javításokat.


ORSZÁGOSAN JELEN VAGYUNK

Nemcsak Debrecenben és környékén, hanem az egész ország területén teljes mértékben vállaljuk az általunk beszerzett alkatrészek megküldését. Sőt, igény esetén akár külföldre is!  


ÜGYFÉLCENTRIKUS SZEMÉLET

Cégünk fontos törekvése, hogy a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálást nyújthassa a debreceni, környékbeli helységek és megyék, illetve az egész ország területén. Igyekszünk maximálisan kielégíteni ügyfeleink munkagép szerviz és alkatrész igényeit. Kérjen személyre szabott ajánlatot kollégáinktól! Földmunkagépek, kotró és rakodó, valamint egyes mezőgazdasági gépek javítását és alkatrészeinek beszerzését, igény szerint helyszíni hibák feltárását és olajcsere szervizt is vállalunk.