Menü
H - Cs: 8.00 - 16.00, P: 8.00 - 14.00
4030 Debrecen, Galamb u. 19.
ticarbt1@gmail.com
+36 30 466 1063, +36 52 789 437

SZOLGÁLTATÁSOKAlkatrész kereskedelem:

Cégünk kilenc éve foglalkozik alkatrészek kereskedésével. Mai modern világunk szükségessé tette, hogy értékesítésünk már internetes felületen keresztül is lehetővé váljon. Vállaljuk földmunkagépek, rakodógépek, kotrógépek és mezőgazdasági gépek alkatrészeinek beszerzését ügyfeleink igényeit professzionálisan kielégítve.

Üzleti kiszolgálás:

Cégünk fő törekvése, hogy kiszolgálja a környékbeli helységek és megyék vállalkozásait. Munkagépek meghibásodása esetén beszerezzük a megfelelő alkatrészeket - általában 48 órán belül -. Saját telephellyel és szerviz autóval állunk ügyfeleink rendelkezésére.  Ügyfél centrikus hozzáállásunknak köszönhetően teljes körű ügyintézést vállalunk partnereink érdekében. Kérjen személyre szabott ajánlatot kollégáinktól!  

Csomagküldés:

Cégünk nemcsak a környező települések esetén, illetve a Debrecenhez közeli megyékben, hanem az ország egész területére, továbbá külföldre is vállalja az egyes beszerzendő alkatrészek megküldését. A futárszolgálat mellett a környékbeli ügyfeleink természetesen választhatják a személyes átvétel lehetőségét is. 

Szerviz:

Földmunkagépek, kotrógépek, rakodógépek, illetve egyes mezőgazdasági gépek esetén cégünk vállalja a szervizelést, javítást, illetve az olajcsere szervizt is. A karbantartási és szervizelési munkálatokat debreceni telephelyünkön végezzük, azonban igény esetén természetesen a helyszíni kiszállás is lehetséges. A munkagépek szervizelését és az esetleges alkatrészek beszerzését is teljes mértékben vállalja cégünk. 

Helyszíni javítás:

Cégünk minőségi alkatrészekkel és professzionális szakemberekkel igyekszik kiszolgálni ügyfeleinek igényeit. Éppen ezért felmerülő igény esetén vállaljuk a munkagépek hibáinak helyszíni javítását is. Fontos megemlítenünk, hogy a helyszínen végzett munkálatok kiszállási díj, illetve órabér ellenében történnek. 

Szaktanácsadás:

Ügyfeleink igényeit kielégítő szolgáltatásunk a helyszínen történő szaktanácsadás. Kollégáink a helyszínre kiérkezve pontos és megbízható tájékoztatást adnak az egyes munkagépekkel kapcsolatosan felmerülő problémákra, illetve a hibafeltárás után ügyfeleink igénybe vehetik a helyszíni javítás szolgáltatásunkat is. A kiszállási díj szaktanácsadás szolgáltatásunk esetében sem díjtalan.